Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, 2017

NewsLetter

Email:

Νέο Έργο


21/03/12
Ιδιωτικά έργα

Τα Νέα της εταιρίας


Παράταση Ρύθμ Αυθαιρέτων

Ανακοινώθηκε νέα παράταση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων έως τις 31/01/2013!


 Προθεσμία Αυθαιρέτων

Η προθεσμία για τη δήλωση αυθαιρέτων λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου 2012, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε ενημερώστε μας άμεσα για την τακτοποίηση που επιθυμείτε να κάνετε στην κατοικία, το κατάστημα ή το γραφείο σας προκειμένου να: 1. Μην έχετε νομικές κυρώσεις 2. Μπορείτε να μεταβιβάσετε το ακίνητο 3. Μπορείτε να υποθηκεύσετε το ακίνητο 4. Μπορείτε να διατηρείτε και να επισκευάζετε το ακίνητο χωρίς να κινδυνεύετε για ενδεχόμενες καταγγελίες εναντίον σας και την υποχρέωση της κατεδάφισης του αυθαιρέτου 5. Μπορείτε να συνδεθείτε με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ) ή εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι να μη διακοπεί η σύνδεση 6. Αποκτήσει αξία το ακίνητό σας στην κτηματαγορά........................................... Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23810-28168


 Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον

Ευνοϊκότεροι όροι προβλέπονται για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ΄οίκον, το οποίο παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους. Η ένταξη όλων των κατοικιών, η δημιουργία νέας εισοδηματικής κατηγορίας κινήτρων με επιχορήγηση 70% και η αύξηση της προκαταβολής σε 40% του προϋπολογισμού της κάθε αίτησης, είναι μερικές μόνο από τις αλλαγές.


 Νέα Παράταση Ρύθμ. Αυθαιρ

Νέα τετράμηνη παράταση για τη Ρύθμιση των Αυθαιρέτων. Παρατείνεται ως τέλος Ιουνίου η δυνατότητα ένταξης στη ρύθμιση.


 Πιστοποιητικό Ενεργ.Απόδ.

Σας ενημερώνουμε ότι αναλαμβάνουμε τη διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) του ακινήτου σας, η οποία είναι υποχρεωτική από τις 9/1/2012 για τη μίσθωση κατοικιών και καταστημάτων και από τις 9/1/2011 για κάθε πώληση-αγορά ενιαίου κτιρίου και τμήματος κτιρίου (πχ διαμέρισμα), ενοικίαση ενιαίου κτιρίου καθώς και για την ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον».


 Αρχή   <<  1 2  >>  Τέλος